Mar
9

Beste Partner, klant,

We stellen vast dat sommige mobiele toestellen (iPhone, iPad, Android) momenteel connectiviteitsissues ondervinden met TheCloudWarehouse.
Daarbij is het mogelijk dat e-mails tijdelijk niet of vertraagd kunnen aankomen en/of vertrekken van en naar het mobiele toestel.

Toegang tot de betreffende Hosted Exchange mailboxen via Outlook en webmail werken ongehinderd en probleemloos.

Onze Exchange engineers onderzoeken het probleem met het oog op een zo spoedig mogelijk herstel van de mobiele service.

8/3 13:30 - Het probleem werd gedetecteerd en wordt verder onderzocht en opgevolgd.

Het Clearmedia Team.