Dec
14
[AFGEROND]Core Netwerkproblemen (14/12)
Posted by Sven De Bondt on 14 December 2017 03:48

Beste klant, partner,

Deze ochtend vanaf 2:20 merken wij netwerkonderbrekingen op al onze netwerksegmenten.

We hebben dit geescaleerd naar de datacenter - netwerkengineers en volgen verder op.

Update 02:20: De storing werd opgemerkt door onze monitoring, onze engineers starten met hun onderzoek.

Update 03:00: De geplande maintenance op één van de core switchen lijkt voor een onverwacht probleem te zorgen.

Update 03:50: Alles lijkt terug stabiel, echter blijft nog steeds een probleem met de core switchen, datacenter engineers zoeken verder.

Update 05:00: Een laatste succesvolle poging wordt ondernomen om de core switch op te brengen, alles is opnieuw stabiel en redundant.

Update 08:00: Een root cause analysis volgt later in samenwerking met de leverancier.

Onze excuses voor dit ongemak,

Het Clearmedia Team.