Jun
28
[AFGEWERKT] Storing op storage-Evere
Posted by Niels Willemsen on 28 June 2017 10:00

Beste klant, partner,

Gisterenavond omstreeks 20:30 vond er een storing plaats op de storage omgeving in het Netcenter Evere, dit kan hebben geleid tot de corruptie van sommige data.

Indien u hier hinder van ondervind, gelieve onze support desk te contacteren voor verdere assistentie.

De root cause wordt momenteel onderzocht door de leverancier van de storage omgeving, met het doel om dit soort incidenten in de toekomst onmogelijk te maken.

Update 11:40 28/06 : Het onderdeel verantwoordelijk voor deze storing werd preventief uit de getroffen storagecluster gehaald, dit onderdeel is meerdere malen ontdubbeld waardoor de redundantie niet in gevaar wordt gebracht.

Onze excuses voor dit ongemak.

Het ClearMedia Support team