Aug
25
[AFGEWERKT] Hosted Exchange 2013 - Melding beveiligingscertificaat
Posted by Paul Eggermont on 25 August 2016 09:24

Beste klant, partner,

Bij het aanloggen in Outlook op uw Hosted Exchange 2013 account krijgt u een melding van het beveiligingscertificaat.
(dit speelt enkel op het interne HMC 2013 platform, niet op het HMC 2013 platform van Proximus)

De tijdelijke workaround is gebruik maken van OWA (webmail interface):

-> https://my.cloudmailbox.be

Update 25/08/2016 08:15 :

Vaststelling melding beveiligingscertificaat in Outlook.
De HMC 2013 engineers onderzoeken dit verder.

Update 25/08/2016 15:00 :

Na grondige tests & troubleshooting blijkt de gemeeschappelijk factor de antivirus software de oorzaak:
F-Secure blijkt momenteel het verkeer tussen de client en de HMC server te hinderen of zelfs te blokkeren.

De oplossing is het hoofddomein van het internet HMC 2013 platform toe te voegen aan "trusted sites" in F-Secure.
-> Ga naar F-Secure instellingen
-> Ga naar Browser protection
-> Ga naar Trusted sites
-> Voeg het volgende domein toe:   thecloudwarehouse.net
-> Bevestig dit en sluit F-Secure instellingen af
-> Probeer opnieuw in te loggen via Outlook op uw HE account.

Dank je,
Mvg, Paul.

Met vriendelijke groeten, with regards,
ClearMedia Support Team